Coworking-aan-zee

Coworking aan zee iets voor u ?

Eens een week kunnen doorwerken aan iets, zonder afleidingen, verplichtingen, op mijn eigen tempo met lekker ontspannen wanneer ik dat wil,

maar wel in gezelschap van mensen die dit ook voor een weekje willen doen, waarbij we inspiratie voor elkaar kunnen zijn, we samen kunnen eten en ontspannen, zalig moet dat zijn !

Zo’n weekje coworking aan zee is mogelijk. Iedereen werkt aan dezelfde tafel in dezelfde ruimte. Dus geen onpersoonlijke, van elkaar afgescheiden coworking, maar gezellige, huiselijke coworking !

Enkele weken per jaar wordt dit voorzien. Deze periodes worden gedeeld op de website. Interesse voor andere, niet vermelde periodes, mail mij !

Tot 6 personen kunnen overnachten in het appartement, waarvan

  • 2 in een kamer met tweepersoonsbed
  • 2 in een kamer met stapelbed
  • 2 in de uiterst comfortabele slaapzetel in de salon met zicht op zee !

Prijs :

  • u zit er niet mee in om uw slaapplaats te delen met iemand anders : 120€ voor 5 dagen incl verbruik elektriciteit en water, wifi, schoonmaak, drank, zoete en zoute versnaperingen en fruit.
  • u verkiest een slaapplaats voor u alleen : 215€ voor 5 dagen incl verbruik elektriciteit en water, wifi, schoonmaak, drank, zoete en zoute versnaperingen en fruit.

Nog iets nodig ? Vraag het en we bekijken wat mogelijk is.